Esborra les dades de Visual Routine
Esborra només les dades locals
A l'aplicació, obre Configuració → Privacitat i dades → Elimina les dades locals, supera la comprovació d'adult, revisa l'abast i confirma. Això elimina les dades de Visual Routine d’aquest dispositiu. No revoca cap compra de l’App Store ni cancel·la cap subscripció.
Cancel·la la subscripció per separat
A l'iPhone o l'iPad, obre Configuració → [el teu nom] → Subscripcions → Professor Ary: Rutina visual i cancel·la la subscripció. Apple controla la facturació, la renovació i els reemborsaments.