Je beeldroutinegegevens verwijderen
Alleen lokale gegevens
Open Instellingen → Privacy en gegevens → Lokale gegevens verwijderen, voltooi de controle voor volwassenen en bevestig de omvang. Hiermee verwijder je de beeldroutinegegevens van dat apparaat. Een App Store-aankoop of abonnement wordt niet ingetrokken of opgezegd.
Apples aankoopgeschiedenis blijft en facturering stopt niet automatisch. Annuleer apart via iOS-instellingen → [naam] → Abonnementen.